الجمعة، 2 مايو 2014

جربتو البطاطس بلبشاميل ؟






 جربتو البطاطس بلبشاميل ؟
حلوة اوي وسهلة وسريعة ومش مكلفة خالص والله ياجماعة وطعمها لذيذ اوي
المقادير
بطاطس
جبنة رومي مبشورة
ومقادير البشاميل المعروفة:
سمنة
دقيق
لبن
فلفل اسود
ملح
الطريقة:
قشري البطاطس واغسليها كويس واسلقيها صحيحة (يعني متقطعهاش)
حضري البيركس او الصينية بتاعتك وحطي فيها سمنة ووزعيها
واعملي الباشاميل حطي
2 معلقة سمنة كبيرة وبعد ما السمنة تسخن حطي عليها
1 كوب دقيق وقلبيها لحد ما لونها يصفر وحطي عليهم
2 كوب لبن وقلبيهم كويس اوي بحيث ميكونش الدقيق يبقا مش مكلكع خلي الخليط يبقا سائل
بعد ما البطاطس تتسلق وتبرد 
امسكي البطاطس وقطعيها زي مابتعملي كدة في جنية البطاطس العادية 
ومش مشكلة لو اتكسرت منك عااادي بعد ماترصيها خلاص 
هاتي الباشاميل وحطية عليها من فوق 
بعد كدة هاتي الجبنة الرومي المبشورة ووزعيها علي وش الصنية 
ودخليها الفرن لمدة 10 دقائق
ممكن تتاكل سخنة او باردة
وبلهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة

Make Up Egypt

شاركونا التجربة