السبت، 5 أبريل 2014

للناس الي بتعاني من كلكعة البشاميل





للناس الي بتعاني من كلكعة البشاميل

 ,, بدل ما تحطي الزبدة و بعدين تحمري الدقيق .. و تبدئي تصبي اللبن تدريجيا و تلاقي الدقيق بيكلكع معاكي .. الطريقة التانية اللي هتيدكي نفس النتيجة ..
هتروحي عالخلاط و تحطي كمية الدقيق الي ناوية تستعمليها ,, و كمية اللبن الي هتستخدميها واضربيهم كويس في الخلاط
وبعدين روحي على الحلة بتاعتك و حطي الزبدة . و لما تسيح ابدئي حطي خلطة اللبن و الدقيق بالتدريج .. حطي شوية .. و قلبي لحد ما تتجانس و تتماسك . هتاخدي نفس النتيجة و احلى من غير كلكعة الدقيق خالص






ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة

Make Up Egypt

شاركونا التجربة