للناس الي بتعاني من كلكعة البشاميل
,, بدل
ما تحطي الزبدة و بعدين تحمري الدقيق .. و تبدئي تصبي اللبن تدريجيا و تلاقي
الدقيق بيكلكع معاكي .. الطريقة التانية اللي هتيدكي نفس النتيجة ..
هتروحي عالخلاط و تحطي كمية الدقيق الي ناوية تستعمليها ,, و كمية اللبن الي هتستخدميها واضربيهم كويس في الخلاط
وبعدين روحي على الحلة بتاعتك و حطي الزبدة . و لما تسيح ابدئي حطي خلطة اللبن و الدقيق بالتدريج .. حطي شوية .. و قلبي لحد ما تتجانس و تتماسك . هتاخدي نفس النتيجة و احلى من غير كلكعة الدقيق خالص
هتروحي عالخلاط و تحطي كمية الدقيق الي ناوية تستعمليها ,, و كمية اللبن الي هتستخدميها واضربيهم كويس في الخلاط
وبعدين روحي على الحلة بتاعتك و حطي الزبدة . و لما تسيح ابدئي حطي خلطة اللبن و الدقيق بالتدريج .. حطي شوية .. و قلبي لحد ما تتجانس و تتماسك . هتاخدي نفس النتيجة و احلى من غير كلكعة الدقيق خالص
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
ياريت تعليقاتكم ياجماعة