الثلاثاء، 8 أبريل 2014

صلصة الكاتشب المنزلى

صلصة الكاتشب المنزلى


المقادير :
    4 كوب عصير طماطم متصفى كويس ومن غير اى بذور يعنى نصفيه فى مصفه متنزلش منه بذر الطماطم
    2 معلقه كبيره معجون طماطم
    5 معلقه كبيره سكر
    1ونصف ملعقة كبيرة ملح
    كوب ماء
    كوب خل
    عصير 2 ليمونه كبيره
    2 معلقه ثوم بودره
    نصف معلقه فلفل اسود وربع معلقه كمون
    2 معلقه بابريكا
    2 معلقه كبيره نشا
    2معلقه صغيره دقيق
طريقة التحضير :

1- نخلط كافة المكونات عصير الطماطم و الصلصة والسكر والملح والخل والثوم البودرة والبابريكا والفلفل الاسود والكمون ونرفعهم على نار هادئة حتى الغليان
2- ثم نقوم بخلط الماء والنشاء والدقيق سويا ونضيفهم للخليط السابق ونقلب جيداً
3- نرفع الكاتشب من النار ونتركة جانباً حت يبرد ثم نضعه فى زجاجة محكمة الغلق بالثلاجة 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة

Make Up Egypt

شاركونا التجربة