الأحد، 27 أبريل 2014

شبيسى بيتى بجميع النكهات....





 شبيسى بيتى بجميع النكهات....

نكهة الطماطم... اعصرى طماطماية وحطى عليها ملعقة ملح + ملعقة خل +ملعقة فلفل اسود
وانقعى البطاطس فيها لمدة ربع ساعة قبل القلي طبعا البطاطس هايكون لونها احمر
نكهة الكاتشب ...ملعقتين كاتشب + ملعقة ملح + ملعقة خل +ملعقة فلفل اسود انقعى برضو البطاطس زى الخطوة اللي فاتت
نكهةالشطة والليمون... ملعقة خل + نص ملعقة شطة + عصير ليمونة +ملح + فلفل اسود
طعم الكباب.بوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين
طعم الفراخ .مكعب مرقة دجاج وشوية ملح
طعم الملح .شوية ملح حسب الرغبة
طعم الكاتشب او الطماطم..بوضع بعض الكاتشب
طعم البيتزا..بوضع بعض خلطة البيتزا عليها 
.لازم النقع يكون اطول فترةممكنة علشان النتيجة تكون افضل.وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة

Make Up Egypt

شاركونا التجربة