الاثنين، 24 فبراير 2014

صدور البانية















صدور الدجاج المشويه بصلصه الزعفران
المقادير مع الطريقه

صحن صدور دجاج بقطع كل صدر شريحتين بالطول لكى يكون رقيق مو رقيقه جدا بس شوى
تتبل صدور الدجاج
التتبيله عباره عن
1 ملعقه صغيره من كل من ملح وفلفل اسود وكمون وكسبره جافه
وبابريكا وزعتر جاف وزنجبيل مطحون
3 ملعقه كبيره زيت وعصير 2 ليمونه
1 ملعقه كبيره شبت مفروم ناعم

وتترك على الاقل ساعتين فى التتبيله

يوضع الدجاج على الشوايه لو ما عندك شوايه بالكهرباء ممكن فى الفرن ويقلب باستمرار حتى لا يجف

اثناء شوى الدجاج نقطع بطاطس وتوضع فى ماء للسلق حتى تنضج ويجف مائها
نضع عليها ملعقه كبيره زبده وملح وفلفل ابيض وتهرس

نقطع خضار المتوفر عندك او حسب الرغبه
بطاطس - جزر - كوسه - فاصوليا

يوضع فى مصفى وتوضع المصفى فى قدر به ماء قليل ويغطى ويطهى على البخار



لتحضير صلصه الزعفران

يشوح بصله صغيره مفرومه فى 2 ملعقه كبيره زبده


ثم نضع 1 كوب كريمه وملعقه صغيره خردل وربع ملعقه صغيره معجون طماطم
وربع ملعقه صغيره زعفران وقليل من الملح
وتترك على نار هاديه حتى تغلى وتتقل



اجهزة رياضية وعلاجية وتخسيس
Add caption











7





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة

Make Up Egypt

شاركونا التجربة