اليومين دول موسم ورق العنب
وبتبقى فرصة
أخزن كمية منه أستخدمها طول السنة،
ممكن انتى
كمان تخزني ورق العنب الطازج
عن طريق انك
تلفي كل مجموعة ورق عنب مع بعضها وتحطيهم في برطمان
مليان لحد الثلثين بالماء المالح (ن م ملح أو خل أو ليمون لكل كوب ماء)، المهم
تتأكدي ان كل ورق العنب منقوع كويس في المياة ومفيش فقاعات هواء في وسط ورق العنب
زي ما أنتي شايفة في الصورة كده قبل ما تقفلى البرطمان وتخزنيه برة التلاجة، وبألف
هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
ياريت تعليقاتكم ياجماعة