الصفحات

الصفحات

الثلاثاء، 4 مارس 2014

فراخ بالكارى


فراخ بالكارى



المقادير:
1/ 2 كيلو أوراك فراخ مقطعة مكعبات
1/ 4 كوب مشروم مقطع (اختياري)
1/ 4 كيلو فلفل ألوان مقطع شرائح
بصلة كبيرة مقطعة حلقات
1/ 2 فنجان صلصة طماطم
ملعقة صغيرة كاري
ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة قرفة
ملعقة صغيرة خل
عصير ليمونة
ملح وفلفل

الطريقة:
1- شوحي الفراخ مع الزيت في طاسة، وضيفي عليها التوابل اللي عندك من ملح وفلفل وكاري وزعتر وقرفة، وبعد كده ضيفي عليها الخل وعصير الليمون.

2- بعد كده دوبي صلصة الطماطم في شوية مية، وضيفيها على الفراخ، وأول ما الفراخ تدخل في السوى ضيفي المشروم.

3- شوحي الفلفل والبصل في شوية زيت على النار، لحد ما يدبلوا، ولو عندك أي صوص ممكن تحطّيه، وبعد كده ضيفي خليط البصل والفلفل ده على الفراخ، وقلبيهم شوية مع بعض على النار، وقدميها، وممكن تعملي مع الطبق ده مكرونة بالصوص الأبيض أو أرز أبيض.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ياريت تعليقاتكم ياجماعة